Boka din Green Fee + Hotell

Gran Canaria - Real Club de Golf de Las Palmas

Den här golfbanan har ritats av den engelska arkitekten Mackenzie Ross och är en av Spaniens äldsta. Den grundades 1891. Den ligger 15 minuter från Las Palmas de Gran Canaria, men på 400 meters höjd. Detta gör att du här kan njuta av en vacker utsikt både över havet och över bergen. Att spela runt en vulkan är en unik upplevelse som blir verklighet på denna golfbana som ligger runt Caldera de Bandama, en gammal vulkankrater som är 800 meter i diameter och 200 meter djup.

Golfbanan är par 71 och mycket trevlig att gå på. Alla hålen är olika, vilket innebär att du får användning av alla dina klubbor. Det är helt klart en golfbana med klassisk design, med utmärkta greener som vanligtvis är i mycket bra skick och snabba. De stora bunkrarna är stategiskt utplacerade så det gäller att vara bra på bunkrar eller slå bollen väl. Dess fairways är något smala och höjdskillnaderna är måttliga. De stora träden på golfbanans sidor tvingar spelarna att slå raka utslag.
Det är en golfbana som passar för spelare med handicap medel till lågt, och en golfbana fylld av historia, grundad i slutet av förra århundradet av engelska invånare, och elegansen och atmosfären från svunna tiders golfklubbar lever fortfarande kvar här.

Information

Adress
C/ Lugar campo de Golf, Santa Brígida, 35300 Las Palmas
Byggnadsår
1891
Designer
Mackenzie Ross
Par
71
Längd ( i meter )
Gul 5636
Bla 5349
Röd 4905
Slope / Värdering av banan
Yellow 134/70.5
Blue 130/69.0
Red 131/72.0

Värdering

Golfbanans huvudsakliga egenskaper värderade från 1 till 10

Du kommer att tycka om den för...

Tillbaka till listan över golfbanor

Gillar du detta?
Dela med dig!